Jobba hos ALP Markteknik

Vi på ALP vill växa och utvecklas. Vi söker ingenjörer som vill bidra och utvecklas som projektörer och byggledare.

Hos oss finns möjlighet att växa och påverka din egen och kontorets utveckling.

Skicka brev och CV till .

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt.

Just nu söker vi:

Dagvattenutredare/projektör

ALP Markteknik jobbar med utredningar och projektering inom VA, dagvatten, mark, gata och infrastruktur. Vi jobbar främst inom Västra Götaland, våra uppdragsgivare är kommuner, kommunala bolag, entreprenörer, privata beställare och exploatörer. Dagvattenutredningar har blivit allt vanligare bland våra uppdrag.

Du jobbar i team med kollegor och sidokonsulter beroende av uppdrag. Du ska även kunna jobba självständigt eller som projektansvarig. Hos oss har vi idag två handläggare som till största delen jobbar med dagvattenutredningar och de programvaror vi använder, Scalgo Live och Stormtac.

Vi söker dig som har bakgrund som dagvattenutredare, VA-projektör, handläggare i miljöfrågor eller liknande, vana vid arbete med programvarorna är meriterande. Miljö- eller teknikutbildning på högskolenivå är önskvärd.

Vi behöver utöka vår kapacitet och kompetens inom området dagvattenutredare eftersom vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster. Vi behöver förbättra oss i juridik och miljöteknik för dagvatten. Därför är det en fördel, men inte krav, om du har utbildning eller erfarenhet inom dessa områden.

Vi har en liten organisation som medför att man även får jobba med andra arbetsuppgifter inom infrastruktursektorn och har stora möjligheter att utvecklas i en kreativ och stimulerande miljö.

Vi har kontor i Götene och Nossebro.

  • Ansökan skickas till
  • Ansökan ska innehålla cv/presentation och kontaktuppgifter för vår återkoppling. Telefon och e-post.
  • Har ni frågor om tjänsten eller om oss, ring Per på 0708-79 91 10 eller via e-post
  • Ansökan ska vara hos oss senast 2022-08-12